Hjertefødsel

Hjertefødsel logo copyright Maren KongelstadEr du gravid eller prøver du å bli gravid?
Er du uplanlagt gravid?
Skal du føde eller har du født?

Har du behov for noen å snakke med?

På Den Lille Klinikk jobber vi spesielt med graviditets- fødsel- og barseltid. Vi er to psykologer som har denne tiden «i vårt hjerte».

Vi opptatt av at denne tiden skal være trygg og god; at kvinnen har det godt med seg selv, med barnet, med partner og omgivelser. At hun og partner skal kunne gå fødselen i møte med en følelse av trygghet og omsorg slik at det blir en god opplevelse uavhengig av hvor og hvordan den skjer. At barnet blir tatt i mot med åpent hjerte.

Derfor kaller vi det Hjertefødsel.

Og fordi hjertet symboliserer kjærlighet, varme, trygghet og omsorg.

Bevissthet omkring fødselen og de valg man har, og å finne ut hva som kjennes riktig akkurat for deg, påvirker fødselsopplevelsen. Det er din fødsel. Fødselsfortellingen blir del av ditt og ditt barns liv. En trygg og god fødsels­opplevelse bærer du med deg hele livet, det danner et godt grunnlag for tilknytningen, for familielivet og for parforholdet videre.

Fødselspsykolog Maren Kongelstad tilbyr samtaleterapi og psykolog Justyna Laskowska tilbyr biofeedback for graviditet og fødselsforberedelse. I tillegg jobber Maren som doula – fødselsledsager.