Finn veien

Den Lille Klinikk ligger på Eikeli i Bærum, i Wilh. Wilhelmsens vei 47. Få minutter fra Bekkestua. Her ligger også bl.a. Joker, Divino Kroppspleie, Honning, Speil-Bildet og Manon Frisør. Bygget er hvitt og Den Lille Klinikk ligger på baksiden/øversiden av bygget, vegg-i-vegg med Eikeli-Klinikken legekontor. Se kart nederst på siden.

Det er enklest å bruke Ruter app’en for buss- og banetider. Busser og t-baner korresponderer med hverandre og også med tog til Nationaltheateret og Lysaker.

Med bil:

Gratis parkering i gården og i gatene rundt. Senteret ligger i krysset Bispeveien/Wilh.Wilhelmsensvei.

Kommer du Griniveien fra Ring 3 eller Majorstua over Røa, tar du av mot Østerås, på Nordveien. På toppen før veien går nedover igjen svinger du til høyre inn på Granåsen og deretter til andre til venstre ned Wilh.Wilhelmsensvei. I bunnen av bakken ligger senteret på venstre hånd. Se etter Joker dagligvarehandel.  Gratis parkering i gården eller gatene rundt.

Kommer du fra Bekkestua kjører du opp Nadderudveien til du får Eikeli skole på venstre hånd, der svinger du til venstre inn Bispeveien og følger den over bakketoppen og så får du senteret på høyre hånd, se etter Joker dagligvarehandel. Sving inn Wilh.Wilhelmsensvei og parker i gården. Gratis parkering i gården og på veiene rundt, inngang på baksiden/oversiden av bygget.

Kommer du fra E18 Oslo/Lysaker/Jar/Ring 3 så følg skilter til Jar, følg Vollsveien oppover forbi 7eleven og ta til venstre i rundkjøringen opp Bjerkelundsveien. Halvveis opp bakkene tar du til høyre inn Nordveien, mot Østerås. Passer Rema1000 butikken og kjør opp bakken, ta så til venstre inn Granåsen og deretter 2. til venstre ned Wilh.Wilhelmsensvei. I bunnen av bakken ligger senteret på venstre hånd. Se etter Joker dagligvarehandel. Gratis parkering i gården og på veiene rundt, inngang på baksiden/oversiden av bygget.

Kommer du fra E18 Sandvika tar du av ved Blommenholm, kjører til venstre og under motorveien, tar til høyre i rundkjøringen og opp Stasjonsveien. Ved Kiwi svinger du til høyre inn Dragveien og passerer Ramstad skole. Ta til venstre i T-krysset og opp Høvikveien. Følg veien til rundkjøringen hvor du tar til høyre gjennom tunellen og svinger så til venstre i rundkjøringen etter tunellen. Ta så til høyre i de neste to rundkjøringene på Bekkestua, og kjør opp Nadderudveien. Kjør rett frem i rundkjøringen ved CirkleK. Etter bakketoppen tar du til venstre bort Dyrefaret og deretter til høyre opp Wilh. Wilhelmsensvei. I krysset ser du senteret. Se etter Joker dagligvarehandel, kontoret ligger i samme bygg, rett over Joker. Gratis parkering i gården og på veiene rundt, inngang på baksiden/oversiden av bygget.

Med buss:

Det er enklest å bruke Ruter app’en for buss- og banetider.

Buss 140 fra byen via Lysaker stopper i krysset utenfor, stoppestedet heter Bispeveien.

Man kan også ta buss  230 som starter i Sandvika og kjører via Bekkestua mot Østerås/Ila. Det er enklest å bytte til Buss 140 på Bekkestua bussterminal. Hvis ikke, gå av buss 230 på Liomveien og gå i 5-6 minutter. Først til venstre ned Dyrefaret, og så til høyre opp Wilh. Wilhelmsensvei. I krysset ser du senteret med Joker dagligvarehandel. Kontoret ligger i samme bygg, rett over Joker. Gå inn på baksiden/øversiden av bygget.

Med T-bane, linje 2 til Østerås:

Østerås T-banestasjon, linje 2, ligger en kort og hyggelig gangtur fra Den Lille Klinikk. Det er enklest å bruke Ruter app’en for buss- og banetider.

Rute 1 på tursti gjennom skogen, drøyt 5 min:

Fra Østerås T-banestasjon (endestasjonen) fortsetter du i samme retning som banen kjørte. Gå ikke opp bilveien, men bortover asfaltstien langs skolen og rett frem (du får Jump dansestudio på høyre hånd). Når du har gått over broen tar du andre tursti til høyre, slik at du får en parkeringsplass på venstre side. Følg den (asfalterte og merkede) turstien 2-3 minutter til Bispebakken som du fortsetter rett ned, for så å ta til venstre når du kommer ut på Wilh. Wilhelmsensvei. Se etter Joker dagligvarehandel, kontoret ligger i samme bygg, rett over Joker, med inngang på baksiden/oversiden av bygget.

Rute 2 langs veiene, snaut 10 min:

Fra Østerås T-banestasjon går du ut på bilveien, og går til venstre opp bakken et par minutter. Når veien har svingt og du nærmer deg en kryssende bilvei går det en bred gang- og sykkelvei oppover på venstre hånd, ta den. Denne veien blir til Elgefaret som du fortsetter rett ned (eller Ekornstien, hipp-som-happ), for så å ta til venstre ned Wilh. Wilhelmsensvei. I bunnen av bakken ligger senteret på venstre hånd. Se etter Joker dagligvarehandel, kontoret ligger i samme bygg, rett over Joker, med inngang på baksiden/oversiden av bygget.

Det går også buss fra Østerås og også fra linje 3 Bekkestua. Det er enklest å bruke Ruter app’en for buss- og banetider.