Ane Amalie Bull

Psykolog Ane Amalie Bull er ny ved Den Lille Klinikk i 2019. Ane er norskautorisert psykolog med utdannelse fra Universitetet i Oslo og er medlem av Norsk Psykologforening. Hun har tidligere erfaring fra blant annet barnehjem og spesialisthelsetjenesten for barn og voksne.  Ane har tatt fordypning i barne- og familieterapi. 

“Som terapeut er jeg opptatt av å se og forstå deg og din situasjon. Jeg mener det er vesentlig å tilpasse behandlingen til deg som person, dere som par eller familie, og jeg har således det som kalles en integrativ tilnærming til psykoterapi. Dette betyr at jeg er fleksibel og tilpasser en effektiv behandling utifra ditt eller deres behov og ønsker, samt hva som er empirisk støttede behandlingsmetoder innenfor feltet. Uansett problemstilling er jeg oppriktig opptatt av din eller deres historie, og i samarbeid med deg eller dere å gi god og kunnskapsbasert behandling som gjør at du eller dere kan håndtere problemene på en best mulig måte.”

Ønsker du å høre om jeg kan hjelpe deg med det du strever med, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med meg enten via telefon, sms eller mail. Jeg garanterer raskt svar og kort ventetid.  

Jeg tilbyr behandling både på mitt kontor og via skype. Les mer om dette under fanen “Terapi via skype”.  

Terapisamtaler både på dagtid, kveldstid og i helg ved behov. 

Leave a Reply