Finn veien til Den Lille Klinikk

Slik finner du oss:

Den Lille Klinikk ligger praktisk og hyggelig plassert på Eikeli Nærsenter på Hosle i Bærum. Adressen er Wilh. Wilhelmsensvei 47, 1362 Hosle. På senteret ligger også bl.a. Divino Kroppspleie, Honning, Joker og Manon Frisør. Vårt kontor ligger på baksiden/oversiden av bygget.


Med bil:

Det er gratis parkering i gården og i gatene rundt. Senteret ligger i krysset Bispeveien/Wilh.Wilhelmsensvei, rett  bak Eikeli skole. 

Kommer du Griniveien tar du av mot Østerås, på Nordveien. Kort etter avkjøringen til Østerås svinger du til høyre inn på Granåsen og deretter til venstre ned Wilh.Wilhelmsensvei. I bunnen av bakken ligger senteret på venstre hånd. Parkering i gården eller gatene rundt. 

Kommer du fra Bekkestua kjører du et par minutter opp Nadderudveien til du får Eikeli skole på venstre hånd, der svinger du til venstre inn Bispeveien og følger den over bakketoppen og så får du senteret på høyre hånd.

Kommer du fra Jar/Ring 3/E18 Oslo så følg skilter til Jar, følg Vollsveien oppover forbi 7eleven og ta til venstre i rundkjøringen opp Bjerkelundsveien. Halvveis opp bakkene tar du til høyre inn Nordveien, mot Østerås. Passer Rema1000 butikken og kjør over broen opp bakken, ta så til venstre inn Granåsen og deretter til venstre ned Wilh.Wilhelmsensvei. I bunnen av bakken ligger senteret på venstre hånd.

Kommer du på E18 fra Sandvika er det flere muligheter, Google maps er lurt, ellers er det enkleste å ta av på Lysaker og følge skiltene mot Jar. Følg Vollsveien oppover svingene, forbi det gule Jarsenteret, over brua og oppover bakken i rundkjøringa. Forbi 7eleven og ta så til venstre i rundkjøringen og opp Bjerkelundsveien. Halvveis opp bakkene tar du til høyre inn Nordveien, skiltet mot Østerås. Passer Rema1000 butikken, kjør over broen opp bakken, ta så til venstre inn Granåsen og deretter til venstre ned Wilh.Wilhelmsensvei. I bunnen av bakken ligger senteret på venstre hånd.

🌿

Med buss:

Buss 140 fra Sandvika, eller fra Lysaker via Østerås, den stopper rett utenfor. Stoppestedet heter Bispeveien.

Man kan også ta buss 230 Ila/Sandvika og gå av på 'Eikeli skole', for deretter å gå i 4-5 minutter. Gå da opp Bispeveien forbi Eikeli skole, over haugen og ned igjen, og så får du senteret på høyre hånd. Gå inn på baksiden/øversiden av bygget, se skilt ved antikvitetsbutikken.

🌿

Med T-bane til Østerås:

Østerås T-banestasjon, linje 2, ligger en kort og hyggelig gangtur fra Den Lille Klinikk:

Rute 1 på tursti gjennom skogen, drøyt 5 minutter:

Fra Østerås T-banestasjon (endestasjonen) fortsetter du i samme retning som banen kom kjørende. Gå ikke opp bilveien, men bortover asfaltstien rett frem, langs skolen. Når du har gått over broen får du Eikeli skole og en barnehage foran deg. Følg turstien på skrå mot høyre, du får tre brune hus på venstre side. Denne stien tar deg til Bispebakken som du fortsetter nedover ca 50 meter, så ser du senteret på venstre side etter de hvite blokkene. Inngang på oversiden/baksiden av bygget.

Rute 2 langs veiene, snaut 10 minutter:

Fra Østerås T-banestasjon går du ut til bilveien og tar til venstre på den (Eiksveien). Følg den oppover et par minutter. Når veien har svingt og du nærmer deg en kryssende bilvei går det en bred gang- og sykkelvei oppover på venstre hånd, ta den. Denne veien blir til Elgefaret, som du fortsetter rett ned (eller Ekornstien, hipp-som-happ), for så å ta til venstre ned Wilh. Wilhelmsensvei. I bunnen av bakken ligger senteret på venstre hånd. Inngang på oversiden/baksiden av bygget.

🌿

Med tog:

De som kommer med tog tar oftest toget til Nationaltheateret eller Oslo Sentralbanestasjon, og T-bane videre, retning Vest, og linje 2 mot Østerås derfra. Dette går raskere enn buss fra Sandvika eller Lysaker, men det er også en mulighet. Linje 3 mot Kolsås, avgang på Bekkestua og buss 140 retning Ila, fra Bekkestua til Bispeveien går også veldig greit. Busstasjonen er rett opp trappen fra T-banestasjonen og bussturen tar bare 3-4 minutter. Bekkestua er også et hyggelig lite sentrum med kafeer og butikker.